vineri, 21 octombrie 2011

Exerienta mea cu sapunurile Jovis si cum le folosesc
Buna Fetelor!Azi, a venit vremea sa va vorbesc despre niste produse pe care le folosesc de ceva vreme si care trebuie sa recunosc ca m-au impresionat, este vorba despre sapunurile Jovis.
Aceste sapunuri sunt 100% naturale,vegetale,handmade.


Ce spun producatorii despre acestea:

"
100% NATURAL - Pentru prepararea produselor noastre folosim numai ingrediente naturale, de cea mai buna calitate. Nu vei prinde pe aici "picior" de conservant, colorant sau aromă artificială! In schimb te vei intalni la tot pasul cu ulei de măsline si de cocos, unt de shea, cacao sau avocado, ulei de ricin, argile, plante sau produse apicole si uleiuri esentiale naturale...

VEGETAL - Unturile si uleiurile care stau la baza săpunurilor Jovis sunt de origine vegetala (cocos, masline, cacao etc)), acestea necontinand nici un fel de grasime animală.

HANDMADE - Procedeul de realizare a produselor noastre este facut in intregime manual, de la amestecarea cu grija a ingredientelor, pana la taierea fiecarei bucati de sapun in parte si impachetarea acesteia. Vrem sa stii ca produsul pe care îl pui pe piele nu vine din bratele reci ale unei masinarii, ci dintr-o mana calda care ii transfera putin din bucuria pe care noi o traim la prepararea lui."


Eu am primit Sapunul Morcov si Catina si Sapunul The Purifier.
Descrierea oficiala: aici si aici

Ce imi place:
  • curata foarte bine pielea
  • lasa o senzatie placuta
  • delicate cu pielea
  • nu usuca tenul
  • ambalajul( se poate observa cu cat de multa atentie a fost imachetat)
Ce nu imi place:
  • mirosul ,sau mai bine zis lipsa mirosului placut, in cazul sapunului The Purifier
As vrea sa adaug o mica sugestie, mi-ar fi placut ca sapunurile sa aiba niste mirosuri mai placute.

Cum le folosesc?

Imi place sa le folosesc dupa ce imi demahiez tenul, de obicei folosesc un buretel din celuloza, pe care il "umplu" de sapun si apoi cu miscari circulare curat si reziduurile de machiaj ramase in urma demacherii.


Aceste sapunuri (si nu numai) le gasiti AICI.

2 comentarii:

  1. Oh, am descoperit blogul tau si l-am rasfoit pe indelete. Imi plac postarile si subiectele abordate sunt exact pe gustul meu. O sa te urmaresc cu placere. PUP.

    RăspundețiȘtergere