marți, 31 mai 2011

Sigma F80 Review


In primul rand as vrea sa ii multumesc lui Jules, datorita ei pensula a ajuns in posesia mea.

Thank you soooo much
JULES! Pentru cine nu stie cine e, va sfatuiesc sa ii faceti o vizita, pe blogul ei se desfasoara multe giveaway-uri, aflati lucruri noi si interesante cu fiecare postare.

Sunt sigura cu multe dintre voi o aveti deja, datorita multitudinii giveaway-urilor din blogosfera, sau va doriti sa o achizitionati/castigati.

What i love about the brush:
 • este foarte fina
 • densa
 • fondul de ten lichid se aplica minunat,la fel si pudra
What i don't like about the brush:
 • in principiu nu este ceva anume la aceasta pensula care imi displace, poate doar faptul ca am reusit sa o "patez" cu fond de ten aplicand fondul de ten direct pe pensula(big mistake).
Imi place pensula foarte mult, nu se compara cu niciuna, aplicarea fondului de ten este flawless.P.S nu aplicati niciodata fondul de ten direct pe pensula(invatati din greselile mele)!

2 comentarii:

 1. Poti sa o cureti destul de usor cu sapun Dove. Eu asa am reusit sa ii scot din peri experimentul cu Colorstay. Eu ori pun fondul de ten punctual pe fata, daca are aplicator fondul de ten, ori pun o pompita de fond de ten in palma, apoi "incarc" pensula cu el.

  Ma bucur mult de tot ca iti place, sa o folosesti cu placere!

  RăspundețiȘtergere
 2. Am si eu pensula asta, de fapt am intregul set Synthetic Face Kit. M-am indragostit iremediabil de toate cele 3 pensule :X

  Felicitari si sa o folosesti cu placere!

  RăspundețiȘtergere